popa1
Vedete Foto: Facebook/Dorian Popa

Dorian Popa a facut noi declaratii despre separarea de Claudia Iosif: “Ustura in suflet dar la un moment dat ranile se inchid”

Articol scris de UTV Data publicării:

Dorian Popa a fost invitat la podcastul lui Teo Trandafir unde a izbucnit in lacrimi in momentul in care a discutat despre credinta dar si despre departirea de fosta lui iubita, Claudia Iosif. Artistul sustine ca separarea de Babs este una definitiva si nu mai exista cale de impacare intre ei, conform Libertatea.

“S-a incheiat de tot. Ustura in suflet, dar trebuie sa intelegem ca la un moment dat ranile se inchid. Daca te gandesti in mod constant la rana ta, cred ca se va inchide mai greu. Trebuie sa ne asumam faptul ca in viata trebuie sa mergem mai departe”, a spus Dorian Popa in cadrul podcastului.

Citeste si "Dorian Popa si Claudia Iosif s-au despartit. Babs a anuntat separarea".

popa2

Daca m-as intalni cu Dumnezeu fata in fata i-as pune o sinugra intrebare

Printre lacrimi, Dorian a inceput sa spuna rugaciunea care il ajuta sa treaca peste toate greutatile care ii ies in cale: “Pe tot omul si pe toata fiinta ce este tulburatoare, Tu, Doamne, tine-i cu puterea ta cat mai departe de fata mea si lacasurile vietii mele. Auzi, parinte, glasul meu, chiar daca strig din mijlocul furtunii si ajuta-ma sa ies la limnaul linistii si al odihnei mele.”

De asemenea, artistul a marturisit ca si-a gasit linistea prin terapie, dar si prin credinta.

“Au fost momente cand te mai zbuciuma putin si te clatina. Am incercat sa aleg o oarecare forma de terapie, dar nu este chiar o terapie, pentru ca este o persoana care nu este psiholog, neaparat, este si un energoterapeut. Nu am avut mai mult de trei, patru discutii pana acum, dar m-au ajutat. Cu toate astea, cea mai mare putere imi vine de la Dumnezeu si pentru asta nu pot decat sa-I fiu recunoscator. La sfarsitul zilei imi repet acelasi lucru pe care trebuie sa ni-l repetam in fiecare dimineata: m-am trezit, sunt sanatos, respir. Pe langa asta, slava cerului, mai am si o gramada de lucruri de la bunul Dumnezeu, care mi-a dat in viata. De ce sa mai stau sa ma plang? Daca m-as intalni cu Dumnezeu fata in fata si as putea sa-i pun o singura intrebare, l-as intreba daca ma poate tine sanatos toata viata. Atat imi doresc. Daca sunt sanatos, eu sunt sigur ca le pot face pe toate celelalte”, a mai spus Dorian Popa.

Citeste si "Am gresit indiscutabil la varsta si experienta pe care o am. Imi pare nespus de rau" a declarat Dorian Popa

 

Etichete: dorian popa

Partenerii Nostri