Site Cover (12)
Vedete Foto:Instagram/M.G.L. si Erika Isac

Erika Isac nu isi mai ascunde relatia. Artista a fost surprinsa de paparazzi la cumparaturi alaturi de M.G.L.

Articol scris de UTV Data publicării:

Daca ati stat pe internet in ultimele luni sigur ati auzit de Erika Isac si de controversa care o inconjoara, de la lansarea piesei Macarena si pana la despartirea de cantaretul Adi Istrate, Erika, ca ne place sau nu ne place de ea, este vedeta momentului.

Erika Isac si M.G.L. au fost surprinsi prima oara pe scena unui festival ce a avut loc la Poiana Brasov. Pana aici ai putea spune ca e vorba de o simpla colaborare intre artisti, insa trapperul, pe numele sau real George Leonard Matasaru, a postat intr-un story pe Instagram o poza de la festival in care se tine de mana cu cineva. Fanii au observat tatuajul de pe mana celei pe care o tine M.G.L., si pare a fi identic cu tatuajul de pe mana Erikai Isac.

erika mgl mana

Erika Isac si M.G.L. au fost surprins intr-un mall din Capitala

Cei doi au fost recent fotografiati de paparazzi de la Cancan.ro intr-un mall din Capitala, unde isi cumparau haine de branduri accesibile publicului larg. Cei doi erau extrem de relaxati si fericiti impreuna, semn ca relatia merge foarte bine.

Citeste si "Fosta iubita a lui Adi Istrate a dezvaluit adevaratul motiv al despatirii lor! “Nu arunc vina pe Erika Isac”

02I8886

Erika Isac s-a mutat impreuna cu M.G.L.?

Conform Cancan.ro indragostitii au coborat cumparaturile si au intrat intr-o scara de bloc din zona de nord a Capitalei. Mai mult decat atat, Erika a fost surprinsa ajungand la aceeasi adresa cu o zi inainte.

Etichete: cuplu , erika isac , mgl

Partenerii Nostri