Pepsi Super Bowl LIII Halftime Show
Vedete ATLANTA, GA - FEBRUARY 03: Travis Scott performs during the Pepsi Super Bowl LIII Halftime Show at Mercedes-Benz Stadium on February 3, 2019 in Atlanta, Georgia. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)

Tyga ii poarta sneakersii lui Travis Scott! La propriu!

Articol scris de UTV Data publicării:

Octombrie a venit cu vestea despartirii celebrului cuplu Travis Scott & Kylie Jenner, dar si cu multe speculatii potrivit carora Tyga, fostul iubit al lui Kylie, ar fi implicat in despartirea celor doi. Nu s-a confirmat nimic inca, insa fanii acestora sunt din ce in ce mai sceptici. 

Desi, Kylie a facut o postare pe social media in care a confirmat despartirea de Travis, tinand sa lamureasca si speculatiile intalnirii cu Tyga, in miez de noapte, spunand ca nu a fost ceva planuit, ci o simpla coincidenta, iar motivul despartirii de Travis ar fi strict legat de neintelegerile din trecut, Tyga parca mai mult incearca sa-i atraga atentia lui Travis. Cum?

O sa razi, dar dupa toate astea, Tyga a postat o poza pe Instagram in care apare incaltat cu sneakersii din colectia lui Travis  Scott, iar fanii au muuuulte de spus despre asta, deoarece ei cred ca este trolling pe fata. Hmmm... cumva ar avea dreptate.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Iata ce zic cativa fani: ''Am inteles ce ai facut aici'' sau ''Asta vrea sa insemne <<sunt din nou cu Kylie>>''.

Ah, si cireasa de pe tort vine de la rapperul Lil Yachty care i-a comentat: ''Nu joci corect!''. Hmmm... cam stie el ce stie.

Pe cand un alt fan zice: ''@kyliejenner, el poarta scotts in semn de tribut al despartirii voastre'',  oh hell yeah... this is funny!

Well se pare ca postarea lui Tyga i-a activat pe fanii acestuia. Cat despre Travis si Kylie, se pare ca desi s-au despartit, se inteleg destul de bine ca prieteni, principalul lor scop fiind ingrijirea micutei Stormy.

Pe bune acum... voi ce credeti? A vrut Tyga sa-i transmita un mesaj lui Travis sau doar ii plac sneakersii? :)))

 

Partenerii Nostri