puya
Vedete Foto:Facebook/Puya

(VIDEO) Puya a vorbit despre concertul din Vama Veche care s-a terminat cu scandal “Au dat cu sticle de nisip, cu vodca. Eram prea comercial pentru ei”

Articol scris de UTV Data publicării:

Desi au trecut mai bine de 10 ani de la acest eveniment, Puya a facut noi dezvaluiri despre scandalul prin care a trecut in cadrul unui festival din Vama Veche. In timpul prestatiei, artistul a fost tinta publicului, fiind atacat cu sticle si injurat.

Invitat la podcastul lui Mihai Bobonete, Puya si-a amintit concertul cu peripetii din Vama Veche de acum cativa ani. Desi evenimentul a fost marcat de incidente serioase, in care artistul s-a confruntat cu injurii, semne obscene si cu agresiuni fizicii din partea unor spectatori, Puya a reusit sa duca concertul la bun sfarsit enervand la culme publicul.

„Am avut un spectacol la Vama Veche. Am fost invitat la ceva adunatura de folk. E un banc care se termina prost… Era organizat de domnul Tuca, daca nu ma insel. Si s-au gandit sa cheme in acel an si rap. Lansasem eu Undeva in Balcani, Change, etc. Folkistii nu au apreciat. Li s-a parut ca suna a manele sau ceva. Era prea comercial pentru ei. Si au dat cu sticle pline cu nisip. Sticle de vodca… Eu, de pe scena am spus: «Din cauza asta o sa va cant tot spectacolul». Si am pus urmatoarea piesa. Aia, pac, cu sticle. Dupa trei, patru piese li se ridicase… Bai, babe care sa iti arate… Ai vazut vreodata?”, a povestit Puya in cadrul podcastului.

puya1

“Ducu Bertzi este unul dintre aia care i-a agitat pe folkisti”

Puya i-a spus lui Bobonete ca Ducu Bertzi este unul dintre cei care a agitat publicul inainte ca el sa urce pe scena. “Ducu Bertzi e unul dintre aia, sa stii”, a precizat rapperul.

„Intr-un final, i-am zis DJ-ului care se tot ferea (de sticle) ca i-am enervat suficient, sa plecam acasa. (…) Jandarmii au venit sa ma scoata de acolo, era o mini revolutie. Dupa aia am aflat ca cineva agitase spiritele si pe net inainte. «Ba, daca vine asta, sa facem, sa il gonim. Ca e blasfemie, cum sa aduci rap…». Eram tot ce se putea mai rau pentru oamenii aia de acolo. Dar acum ma pufneste rasul, am asa o satisfactie din-aia… Le-as zice: «Bai, folkistilor! Daca cumva vreti sa mai vedeti rockeri in Vama Veche, cu mine trebuie sa aveti concert». Dar cu folkistii am avut cele mai mari probleme”, a mai spus artistul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Concertele cu peripetii se tin scai de Puya

Artistul s-a confruntat anul trecut cu 3 incidente in cadrul spectacolelor pe care le-a sustinut, doar ca acestea au fost amuzante. In unul dintre show-uri Puya a fost nevoit sa opreasca concertul dupa ce o tanara s-a urcat pe scena si a inceput sa danseze langa el.

In cadrul altui eveniment rapperul a primit o dedicatie in valoarea de 1 leu de la unul dintre fani, artistul s-a amuzat copios. “Vrei sa-mi dai 1 leu pentru dedicatie? Ori esti nebun, ori faci misto! Ma confunzi cu lautarii,” a spus cantaretul.

Iar in cel de-al treilea concert, artistul a fost bombardat cu adidasi. Cu toate acestea, Puya nu s-a suparat, ba mai mult decat atat, fara sa stea pe ganduri, a luat fiecare pereche in parte si a semnat-o.

“Fanii sunt pe primul loc, lor le datorez totul si merita sa ma mai opresc din ce fac pentru o semnatura, doua”, a scris rapperul.

Acum ne dam seama si de ce stie Puya atat de bine sa gestioneze astfel de momente live, omul este uns cu toate alifiile.

Etichete: concert , puya

Partenerii Nostri