puya
Vedete Foto:Facebook/Puya

(VIDEO) Puya a vorbit despre concertul din Vama Veche care s-a terminat cu scandal “Au dat cu sticle de nisip, cu vodca. Eram prea comercial pentru ei”

Articol scris de UTV Data publicării:

Desi au trecut mai bine de 10 ani de la acest eveniment, Puya a facut noi dezvaluiri despre scandalul prin care a trecut in cadrul unui festival din Vama Veche. In timpul prestatiei, artistul a fost tinta publicului, fiind atacat cu sticle si injurat.

Invitat la podcastul lui Mihai Bobonete, Puya si-a amintit concertul cu peripetii din Vama Veche de acum cativa ani. Desi evenimentul a fost marcat de incidente serioase, in care artistul s-a confruntat cu injurii, semne obscene si cu agresiuni fizicii din partea unor spectatori, Puya a reusit sa duca concertul la bun sfarsit enervand la culme publicul.

„Am avut un spectacol la Vama Veche. Am fost invitat la ceva adunatura de folk. E un banc care se termina prost… Era organizat de domnul Tuca, daca nu ma insel. Si s-au gandit sa cheme in acel an si rap. Lansasem eu Undeva in Balcani, Change, etc. Folkistii nu au apreciat. Li s-a parut ca suna a manele sau ceva. Era prea comercial pentru ei. Si au dat cu sticle pline cu nisip. Sticle de vodca… Eu, de pe scena am spus: «Din cauza asta o sa va cant tot spectacolul». Si am pus urmatoarea piesa. Aia, pac, cu sticle. Dupa trei, patru piese li se ridicase… Bai, babe care sa iti arate… Ai vazut vreodata?”, a povestit Puya in cadrul podcastului.

puya1

“Ducu Bertzi este unul dintre aia care i-a agitat pe folkisti”

Puya i-a spus lui Bobonete ca Ducu Bertzi este unul dintre cei care a agitat publicul inainte ca el sa urce pe scena. “Ducu Bertzi e unul dintre aia, sa stii”, a precizat rapperul.

„Intr-un final, i-am zis DJ-ului care se tot ferea (de sticle) ca i-am enervat suficient, sa plecam acasa. (…) Jandarmii au venit sa ma scoata de acolo, era o mini revolutie. Dupa aia am aflat ca cineva agitase spiritele si pe net inainte. «Ba, daca vine asta, sa facem, sa il gonim. Ca e blasfemie, cum sa aduci rap…». Eram tot ce se putea mai rau pentru oamenii aia de acolo. Dar acum ma pufneste rasul, am asa o satisfactie din-aia… Le-as zice: «Bai, folkistilor! Daca cumva vreti sa mai vedeti rockeri in Vama Veche, cu mine trebuie sa aveti concert». Dar cu folkistii am avut cele mai mari probleme”, a mai spus artistul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Concertele cu peripetii se tin scai de Puya

Artistul s-a confruntat anul trecut cu 3 incidente in cadrul spectacolelor pe care le-a sustinut, doar ca acestea au fost amuzante. In unul dintre show-uri Puya a fost nevoit sa opreasca concertul dupa ce o tanara s-a urcat pe scena si a inceput sa danseze langa el.

In cadrul altui eveniment rapperul a primit o dedicatie in valoarea de 1 leu de la unul dintre fani, artistul s-a amuzat copios. “Vrei sa-mi dai 1 leu pentru dedicatie? Ori esti nebun, ori faci misto! Ma confunzi cu lautarii,” a spus cantaretul.

Iar in cel de-al treilea concert, artistul a fost bombardat cu adidasi. Cu toate acestea, Puya nu s-a suparat, ba mai mult decat atat, fara sa stea pe ganduri, a luat fiecare pereche in parte si a semnat-o.

“Fanii sunt pe primul loc, lor le datorez totul si merita sa ma mai opresc din ce fac pentru o semnatura, doua”, a scris rapperul.

Acum ne dam seama si de ce stie Puya atat de bine sa gestioneze astfel de momente live, omul este uns cu toate alifiile.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: concert , puya

Partenerii Nostri