gunna
Vedete

Young Thug si Gunna au eliberat 30 de detinuti, care erau inchisi pentru infractiuni minore!

Articol scris de UTV Data publicării:

Da, ati vazut bine! Cei doi si-au luat avocatul si s-au dus sa ajute cat de multi detinuti au putut.

Rapperi au platit cautiunea celor 30 de detinuti, care nu-si permiteau sa plateasca suma necesara pentru a fi in libertate pana la proces. Toti cei 30 de detinuti erau inchisi pentru infractiui minore si nu reprezinta un pericol.

Gestul celor doi a avut loc la Puscaria Fulton Country, din orasul lor natal, Atlanta.

„De aici suntem si noi. Ne-am trezit si ne-am dus la puscarie cu avocatul si cu procurorii si cu firmele de cautiune. Am scos cat de multi oameni am putut.”- a spus Young Thug.

Gunna a adaugat si el: „N-ai de unde stii prin ce au trecut cei care se afla acolo. Erau oameni care îsi asteptau procesul timp de 3 sau 4 ani si nu puteau sa-si permita sa iasa pe cautiune. Daca sunt vinovati, sa faca puscarie, e ok. Dar cum sa-i pui sa plateasca o cautiune mai mare decat ce au furat?”

Stati ca asta nu e tot! Detinutii eliberati de Gunna si Young Thug vor aparea intr-un videoclip, iar cei doi au marturisit ca vor mai repeta acest gest si pe viitor.

Conform presei, Puscaria Fulton Country are conditii groaznice si este suprapopulata, adica 2900 de oameni, cu 400 mai multi decat capacitatea inchisorii.

Partenerii Nostri