Stiri

Stiri

J-Hope sparge gheata cu primul album solo!

Dupa ce trupa BTS si-a anuntat in urma cu ceva timp pauza muzicala ca trupa, iata ca membrii trupei nu pierd timpul si deja lucreaza de zor la cariera solo. Asadar, cel care face primul pas este chiar J-Hope, care tocmai si-a anuntat albumul solo odata cu primul single de pe acesta, intitulat ''More'' si trebuie sa recunoastem ca suna super bine, plasandu-se in prezent pe a treia pozitie in topul videoclipurilor muzicale la nivel mondial pe Youtube. 

Amy Winehouse
Stiri

''Reclaiming Amy'', documentarul care iti spune lucruri nestiute despe Amy Winehouse

Heeey, U! Spune-mi ca esti fan Amy Winehouse! Hai sa-ti dau si o veste bunaaa cu ocazia asta! Cat de curand vine un nou documentar fresh despre Winehouse, ce ne ofera noi detalii si perspective despre viata si cariera regretatei cantarete britanice, Amy Winehouse. Mai mult, documentarul acesta nu se lanseaza la intamplare, ci marcheaza 10 ani de la decesul acesteia, fiind lansat, mai exact, pe 23 iulie 2022.

rita ora
Stiri

Rita Ora si Taika Watiti, pasi mareti spre casatorie!

Ohhh yess! She said YEEES! Da, asa cum stiai deja, focoasa Rita Ora s-a logodit in secret cu iubitul ei, regizorul Taika Watiti, luna trecuta si se pare ca cei doi planuiesc sa se casatoreasca cat mai repede! Si, da, potrivit spuselor lor, cei doi isi doresc sa aiba o nunta discreta. ''Secret, discret, ne casatorim cum vezi numai in filme''... scuze, dar mi-a venit piesa lui Alex Velea in minte acum si nu aveam cum sa evit momentul. Nu de alta, dar se leaga prea bine cu povestea.

doja
Stiri

Doja Cat pierde 200K de urmaritori pe Instagram in urma conflictului cu actorul din Stranger Things, Noah Schnapp

Ohhh snap! Doja Cat a dat-o in bara, pierzand in cele din urma 200 de mii de urmaritori pe Instagram! Cum asa? Pai se pare ca artista ar fi avut o mica altercatie online cu actorul Stranger Things, Noah Schnapp, in varsta de 17 ani si ce crezi... actorul a fost cel care a iesit castigat din toata altercatia, deoarece a strans peste 900 de urmaritori pe Instageam, avand in total 2 milioane de followers pe Insta.